Komponera själv, menyförslag 2018

Förrätter á90kr:
1.Ljummen Västerbottenostpaj med Löjrom, syrad grädde, rödlök, liten sallad, hallonvinigrette
2.Blomkålspannacotta, tryffeldoftande, med hemrökt Lax, örtolja, Parmesanostgrissini
3.Kyckling ”Asian Twist”, marinerad med soya, ingefära, sesamfrö, soyamajonnäs, sallad, groddar,
serveras i glas
4.Räkcocktail, klassisk, med ägg, Rhode Island, ärter, isberg, sparris, levainbröd
5.Kräft och räkskagen på rågbrödscanapé, toppad med Löjrom, liten sallad, med balsamicovinigrette
6.Gurksoppa (kall eller varm), med räkor, gurka, parmesanchips
7.Cheesecake-pepparrot, med rökt Hjortstek, lingon-schalottenlökschutney
8.”Smörrebröd”
1. Kryddgrillad Biff, Dansk remoulad, rostad lök,
2. Hemlagad kycklingpastej, picklad gurka, knaperstekt rökt sidfläsk,
3. Räkor, hemlagad tryffelmajonnäs, ägg

Varmrätter á195kr:
1.Helgrillad svensk Rapsgriskarré med timjan och honungssky, rökt tryffelaioli,
halstrade säsonggrönsaker, rostad potatis

2.Helstekt hängmörad Biffrad med hemslagen bearnaisesås, baconstekta haricots verts, bakade
Plommontomater, örtrostad potatis (alternativt potatisgratäng)

3.Stekt Majskycklingbröst, gräddig kantarellsky, råstekt strimlad potatis, säsongens stekta grönsaker, färsk pressgurka, rönnbärsgelé

4.Stekt Laxfilé, glacerad med honung och ingefära, hummersås, färsk grön sparris, sockerärter, potatispuré med salladslök och västerbottenost

5.Vitvinsgratinerad Rödspättafilé, räkor, juliennegrönsaker, potatisduchesse, sallad

6.Rödvinsbrässerad Oxkind ”Bourguignon”, rökt sidfläsk, champinjoner, smålök,
potatispuré smaksatt med tryffel

7.Lenrimmad honung-, dill- och senapsgravad Laxfilét, serveras med
en krämig dillstuvad potatis, sallad

8.*Helstekt hängmörad färsk Oxfilé, tryffeldoftande Marsalavinsky, stekt smålök
med alrökt sidfläsk, haricots verts, krämig potatis och sellerigratäng,
(*+50kr/pers.)

Dessert á80kr:
1.Rabarbertarte med vaniljcreme
2.Passionsfruktspannacotta med färska Jordgubbar
3.Nutella cheesecake med hallonjelly, rostad vit choklad
4.Färska Jordgubbar, vaniljglass, mandelflarn
5.Mjölkchoklad Creme Brulé, vaniljmarinerade färska bär
6.Hallontarte med passionsfruktsmaräng
7.Sommartårtan ”Pavlova”
8.Fläderkokta päron med Sabayonnesås, mandelcrunch
Ni väljer en gemensam meny vid beställningstillfället om ej annat överenskommits.
Minimiantal vid beställning, 20 personer om ej annat överenskommits.
Besked om exakt antal, 5arbetsdagar före arrangemangsdagen.
Samtliga priser exkl.moms, transportkostnad, personalkostnad tillkommer
Betalningsvillkor, kontant vid hämtning/leverans om ej annat överenskommits.
Transportkostnad, 400kr inom Norrköping stad, övr tillkommer 40kr/mil