Komponera själv, menyförslag 2018

Förrätter á90kr:

1. (+50kr) Ljummen Västerbottenostpaj med Löjrom, syrad grädde, rödlök, liten sallad, hallonvinigrette
2. Blomkålspannacotta, tryffeldoftande, med vår egenrökta Lax, örtolja, Parmesanostgrissini
3. Kyckling ”Asian Twist”, marinerad med soya, ingefära, rostade sesamfrön, soyamajonnäs, sallad
4. Klassisk Räkcocktail, med ägg, Rhode Island, ärter, isberg, sparris, levainbröd
5. Kräft och Räkskagen på rågbrödscanapé, toppad med Löjrom, liten sallad, med balsamicovinigrette
6. Gurksoppa (kall eller varm), med räkor, gurka, parmesanchips
7. Cheesecake-pepparrot, med rökt Vildsvinsstek, lingon-schalottenlökschutney
8. Kryddstekt Hjortytterfilé, med syrad gurka, syltade kantareller, hjortron och jordärtskockacreme
9. Lammrostbiff, bakad fänkål, krispig sallad, tryffel-rosmarinolja
10.”Smörrebröd”
1.Kryddgrillad Biff, Dansk remoulad, rostad lök,
2. Laxtartar ”Asian twist”
3. Räkor, hemlagad tryffelmajonnäs, ägg

Varmrätter á235kr:

1. Helgrillad Svensk Rapsgriskarré med timjan och honungssky, rökt tryffelaioli,
halstrade säsonggrönsaker, timjanrostad potatis

2. Helstekt hängmörad Biffrad med hemslagen bearnaisesås, kryddsmör, baconstekta bönor, bakade
plommontomater, örtrostad potatis (alternativt potatisgratäng)

3. Stekt Majskycklingbröst, gräddig kantarellsky, råstekt strimlad potatis, säsongens stekta grönsaker, färsk pressgurka, rönnbärsgelé

4. Stekt Laxfilé, glacerad med honung och ingefära, hummersås, färsk grön sparris, sockerärter, potatispuré med salladslök och västerbottenost

5. Vitvinsgratinerad Rödspättafilé, handskalade räkor, juliennegrönsaker, potatisduchesse

6. Rödvinsbrässerad Oxkind ”Bourguignon”, rökt sidfläsk, champinjoner, smålök,
potatispuré smaksatt med tryffel

7. Lenrimmad honung-, dill- och senapsgravad Laxfilé, serveras med
en krämig dillstuvad potatis, sallad

8. Grillad, baconlindad Rapsgrisfilé, mild gorgonzolasås, bakade tomater, syrad gulbeta med svartkål,
hickoryrostad stråpotatis

9. Stekt Franskt Ankbröst, Marsala-apelsinsky, savoykål, saltrostade bönor, paprika,
röstipotatis med grottlagrad Gryereost

10.*Helstekt hängmörad färsk Oxfilé, tryffeldoftande Riojavinsky, stekt smålök
med alrökt sidfläsk, haricots verts, krämig potatis och sellerigratäng,
(*+50kr/pers.)

Dessert á80kr:
1. Rabarbertarte med vaniljcreme
2. Passionsfruktspannacotta med färska Jordgubbar
3. Nutella cheesecake med hallonjelly, rostad vit choklad
4. Färska Jordgubbar, vaniljglass, mandelflarn
5. Mjölkchoklad Creme Brulé, vaniljmarinerade färska bär
6. Hallontarte med passionsfruktsmaräng
7. Sommartårtan ”Pavlova”, maräng, lemon curd, grädde och färska bär
8. Fläderkokta Päron med Sabayonnesås, mandelcrunch
9. Key Lime pie med lättvispad grädde
10. Ostar från Norins Ost, marmelad, kex

Ni väljer en gemensam meny vid beställningstillfället om ej annat överenskommits.
Minimiantal vid beställning, 20personer om ej annat överenskommits.
Besked om exakt antal, 5arbetsdagar före arrangemangsdagen.
Samtliga priser exkl.moms, transportkostnad, personalkostnad tillkommer
Betalningsvillkor, kontant/swish vid hämtning/leverans om ej annat överenskommits.
Transportkostnad, 350kr inom Norrköping stad, utanför Norrköping, 450kr +45kr/mil/fordon