Om
SH Catering

På SH Catering är vi drivna av en passion för mat och innovation. Vi strävar efter att ligga i framkant genom att utforska nya smakriktningar och lyhört anpassa oss efter våra kunders önskemål. Att kunna servera utsökta rätter, tillagade från de bästa råvarorna, är kärnan i vår verksamhet.

På SH Catering, med över 45 år i branschen, kombinerar vi vår djupa kunskap och breda erfarenhet för att skapa minnesvärda evenemang, stora som små. Från intim middag till storskaliga företagsevenemang, har vår passion för mat och evenemangsplanering lett oss genom en rad imponerande uppdrag – från att servera 75 000 måltider under Europeiska Sportfestivalen i Norrköping till unika tillställningar som midsommarbuffé i Madrid för 1300 gäster och luncher i lappkåtor för dignitärer.

Vår filosofi är enkel: oavsett omfattning, är planering grundstenen i ett lyckat arrangemang. Vi anpassar oss efter era önskemål för att tillsammans skapa den perfekta upplevelsen. Med ett öga för detaljer och en förkärlek för det personliga mötet, står vi redo att överträffa era förväntningar.

Vår matlagning är hjärtat i vår verksamhet. Vi prioriterar alltid färskhet och kvalitet, där våra råvaror huvudsakligen är lokalproducerade, kravmärkta, eller ekologiska. Att vara på plats och laga maten säkerställer att varje rätt levereras med den högsta standarden – varje gång.

SH Catering är inte bara en leverantör, utan en partner i er planering. Oavsett om ni söker en helhetslösning eller specifika inslag till ert evenemang, är vi här för att assistera. Från bröllop till företagsevenemang, och allt däremellan, kan vi leverera allt från tält och teknik till underhållning och transport. Vi gör det möjligt för er att drömma stort och leverera ännu större.

Välkommen att utforska hur vi kan göra ert nästa evenemang till en oförglömlig upplevelse.

/Stig Holm & Thomas Björk