SH Cooking
Academy

Välkommen till SH Cooking Academy – där matlagning blir till en minnesvärd upplevelse som får dig att längta tillbaka.

Vår cooking academy går ut på att skapa en atmosfär av gemenskap, glädje och lärande där du tillsammans med dina nära och kära får möjlighet att utforska konsten att laga mat.

Det är ett annorlunda tillfälle som du sent kommer att glömma. Oavsett om du redan är en mästerkock i ditt eget kök eller en nybörjare inom matlagningen, är vår Cooking Academy en perfekt plats att utvecklas och inspireras.

Vi börjar med en välkomstdryck och lite tilltugg för att sätta tonen för kvällen. Sedan delar vi in er i lag. Kavajen åker av, förkläderna knyts och vi ger oss tillsammans in i köket, redo att utforska dagens spännande meny.

Vår personal kommer att guida er genom varje steg i matlagningen, från förberedelse till presentation. Vi presenterar dagens eleganta femrättersmiddag, som ni själva kommer att tillaga.

När middagen är färdiglagad är det dags för den stora smakprovningen. Varje lag får bedöma och dela med sig av sina tankar och smakupplevelser. Det är en stund av glädje och stolthet när vi tillsammans delar med oss av rätterna som ni har lagat.

Innan kvällen når sitt slut delar vi ut diplom till varje deltagare för deras väl utförda prestationer. Det är en påminnelse om den kunskap och de färdigheter som har förvärvats, men framför allt om den gemenskap som har delats under kvällen.

Varmt välkommen till SH Cooking Academy!

Kontakta oss för mer information och boka din plats till en upplevelse utöver det vanliga.